За продукта

Био етерично масло от Бял Равнец

При продължителни болести, екземи, алергични кожни реакции и акне. Инфекции като грип и настинка. Язва и гастрит; Флебит; Разширени вени; Хемороиди; При нередовна менструация; При Ревматизъм; При мигрена; При кървене от носа; При възпалени венци и пародонтоза; При рани и кръвоизливи; При проблеми с бъбреците; При виене на свят; Детоксикация; При бяло течение; Миома и възпаление на яйчниците; При гръдна жаба; При проблеми с жлъчката; При проблеми с череня дроб.

5 мл.

AromaBPA FreeCeresEUGluten FreeRose ValleyUSDA OrganicVegan

Сравни
Код: 6189 Категория:

Сподели продукта

Описание

Био етерично масло от Бял Равнец. Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH

Био маслото Бял равнец (Achillea millefoliuno) се получава от свежите или изсушени цъфтящи стръкове на растението Achillea Millefolium. Маслото е с електриково син цвят и воднист вискозитет. Аромата е свеж, сладък, тревист, с лек камфорен нюанс. Намира приложение основно в парфюмерията и козметиката, както и в лечебни препарати с кръвоспиращо и противовъзпалително действие. Латинското му наименование произлиза от гръцката митология – героят Ахил – Achillea, който лекувал рани с него.  Био етеричното масло от Бял равнец съдържа азулени, на които се дължи неговия син цвят и противовъзпалителни свойства. Главното му приложение е при открити рани и язви.

INCI: Achillea Millefolium (Yarrow Blue) Oil

Внимание: Не трябва да се употребява по време на бременност при  и не трябва да се прилага при хора с ниско кръвно налягане. Продължителната употреба може да причини замайване, главоболие, обрив и гадене. Да не се ползва от епилептици, бременни, деца до 6 години и хора с индивидуална непоносимост към маслото. Тествайте за индивидуална поносимост.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Био етерично масло от Бял Равнец“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *