За нас

Невенът е символ на вечна красота и младост.

Такова е и нашето послание към вас, клиентите !

Ние от Невенкозметикс / безнадежни оптимисти и почитатели на българските продукти /, създадохме този онлайн магазин в края на 2014 г. Обедини ни идеята да предложим на едно място качествена българска натурална и био козметика, както за домашна грижа, така и за професионална употреба.

Българската козметика,често пренебрегвана и непозната от потребителите, при употреба, изненадва със своите добри качества.

Избрахме български производители на натурална и био козметика с добър международен и национален авторитет. Много от представените продукти в нашия онлайн магазин са удостоени с международни награди за качество и иновативност , а някои от тях притежават и международни сертификати за био продукти .

Верни на идеята за по – добър и здравословен живот , заложихме и на българските хранителни добавки.

Усилено работим за да разпространим все повече българското производство, както и да предложим бързо и коректно обслужване.Нашата цел е да изградим отношения на доверие и лоялност с вас потребителите.

Екипът ни е винаги на разположение както за консултации, така и за съдействие при избора на продукт според нуждите които имате.

И накрая, изказваме нашите благодарности на всички клиенти, които ни гласуваха доверие.

Бъдете здрави и красиви !!!

екипа на Невенкозметикс