Невенът е символ на вечна красота и младост . Такова е и нашето послание към вас , клиентите !

Ние от Невенкозметикс / безнадежни оптимисти и почитатели на българските продукти / , създадохме този онлайн магазин в края на 2014 г. Обедини ни идеята да предложим на едно място качествена българска натурална и био козметика , както за домашна грижа , така и за професионална употреба.

Българската козметика ,често пренебрегвана и непозната от потребителите , при употреба , изненадва със своите добри качества . Избрахме български  производители на натурална и био козметика с добър международен  и национален авторитет . Много от представените продукти в нашия онлайн магазин  са удостоени с международни награди за качество и иновативност , а някои от тях притежават и международни сертификати за био продукти . 

Верни на идеята за по - добър и здравословен живот , заложихме и на българските хранителни добавки . 

Усилено работим за да разпространим все повече българското производство,както и да предложим бързо и коректно обслужване.Нашата цел е да изградим отношения на доверие и лоялност с вас потребителите.

Екипът ни е винаги на разположение  както за консултации , така и за съдействие  при избора на продукт според нуждите които имате.

И накрая , изказваме нашите благодарности на всички  клиенти , които ни гласуваха доверие.

Бъдете здрави и красиви !!!

екипа на Невенкозметикс