Био масло Карите

5 / 5 (2 гласа)


4.50 лв.

Използва се за омекотяване на напукана и суха кожа, за възстановяване на кожата  след слънчеви и други изгаряния, предпазва от образуване на бръчки, за предпазване и третиране на стрии, екземи, малки ранички, за подхранване и възстановяване на суха и увредена коса, ухапвания от насекоми , при студова алергия на лицето и ръцете. 100 мл.


 

Био сертифицирано 100% чисто растително масло от Карите/Шеа/ - студено пресовано

Маслото от Карите се извлича от ядките на африканското дърво Ший.То е познато със своя силен  успокояващ, подхранващ, възстановяващ и хидратиращ кожата ефект. Съдържа витамините А, Е, D.

Маслото от Шеа/Карите намира широко приложение в козметиката.Използва се за възстановяване на суха и напукана кожа на лицето , тялото , ръцете и краката,предпазва от образуване на бръчки , за предпазване и третиране на стрии, при екземи, обриви, ухапване от насекоми, за възстановяване и подхранване на суха и увредена коса/ като маска / .При студова алергия има предпазващ и омекотяващ кожата ефект. Маслото от карите е идеалния козметичен продукт след продължително излагане на слънце или след изгаряния .

Употреба за лице и тяло : Вземете малко количество от маслото между дланите си.След като се разтопи го нанесете на желания участък с леки масажни движения.

Употреба за коса : Маслото може да се употребява както самостоятелно, така и в комбинация с други масла / растителни / Нанесете необходимото количество върху косата, скалпа и масажирайте леко около 2-3 минути.Покрийте с найлонова шапка и завийте с топла хавлия.Време на престой, около 1-2 часа. След това измийте косата с шампоан и при нужда нанесете балсам

Състав: 100% чисто студено пресовано масло от катите/шеа.Био сертифицирано. 100 мл.

Alteya Award Winning Aroma BRA free Ceres EU Gluten free Rose Valley USDA Vegan


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!


Свързани продукти