Шампоан бебе 100% натурален

5 / 5 (3 гласа)


9.50 лв.

Неагресивно и нежно  измиващо действие, без да дразни очите и изсушава кожата . Не предизвиква парене . Натуралните масла и билкови екстракти се грижат кожата и косата на вашето бебе да бъде винаги  добре  почистена,хидратирана и подхранена.250 мл.


 

100% натурален бебешки шампоан за коса и тяло.

Изцяло натурален шампоан създаден за нуждите на нежната и деликатна бебешка кожа и коса.Натуралните продукти вложени в състава имат неагресивно и нежно  измиващо действие, без да дразнят очите и изсушават кожата . Не предизвикват парене . Натуралните масла и билкови екстракти се грижат кожата и косата на вашето бебе да бъде винаги  добре  почистена,хидратирана и подхранена.Шампоанът има лек и деликатен аромат на акация.

Начин на употреба: На навлажнена коса и тяло нанесете малко количество от шампоана и обтрийте до разпенване.Изплакнете обилно с вода.Избягвайте зоната около очите. Шампоана е изцяло изработен от натурални съставки и е безвреден за здравето на бебето и детето.

Състав: Дестилирана вода,масло Авокадо, Олио от Сладък Бадем, Сусамово олио, Натурални Сапунени ядки, Екстракт от Лайка,Екстракт от Невен , Млечни протеини,Млечна киселина и Пчелен восък.

Препоръчва се след баня използването на 100% натурално бебешко олио или 100% натурално бебешко тоалетно мляко.

 

 

 


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!


Свързани продукти