Слънцезащитно мляко за бебе фактор 50+

5 / 5 (1 гласа)


13.00 лв.

100% Натурално слънцезащитно бебешко мляко, водоустойчиво с максимален защитен фактор 50 SPF. 250 мл.


 

Продуктът е предназначен да защитава нежната и деликатна бебешка кожа от вредните слънчеви лъчи, като осигурява максимална и дълготрайна защита. Слънцезащитното мляко може да се употребява, както за тялото на бебенцето, така и за лицето. Изключително устойчиво е на изпотяване, вода, както и на търкането от дрехи и хавлии. Всички съставки на слънцезащитното мляко са 100% натурални, не предизвикват раздразнения и кожни неразположения. Продуктът не съдържа изкуствени консерванти, парабени, оцветители, изкуствени аромати и вредни химични елементи.

Употреба : Нанесете достатъчно количество от продукта върху суха и чиста кожа. При продължителен престой на открито, при силно слънцегреене. За максимална защита, нанасяйте на всеки два часа. 

Предупреждение: Деца под три годишна възраст не е желателно да се излагат на пряка слънчева светлина. Бебешката и детска кожа е много финна и деликатна и не е препоръчително да се излага на преки слънчеви лъчи.

Състав:Вода, Олио от Жожоба, Слънчогледово олио, Студено пресовано масло от Карите/Шеа/, Студено пресовано масло от Авокадо, Студено пресовано масло Какао, Екстракт от Авокадо, Олио от Сладък Бадем, Екстракт от Лайка, Млечни протеини, Цинк и Титанов двуокис / нетоксичен минерал използван в хранителната промишленост и в състава на слънцезащитни козметични продукти/

Продуктът е опакован в шише с помпичка за удобна и лесна употреба /снимката е без помпичка/

 


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!


Свързани продукти