Масажен крем Вивалек

5 / 5 (1 гласа)


13.90 лв.

Използва се при дископатии, ревматоиден артрит, радикулит, тендовагинит, разтежения, възпаления на периферните нерви и др., 75 мл.

 


 

Масажният крем Вивалек  е специално създаден иновативен продукт за масаж и цялостна грижа за периферните нерви и ставите в човешкото тяло. Съдържа висока концентрация на ментол, метилсалицилат и евгенол, които осигуряват усещане за бързо облекчение. Метилсалицилатът премахва възпалението в нервните окончания и ставите, неселективно потиска фермента циклооксигеназа и понижава нивото на синтеза на простагландините. Оптимизира проницаемостта на капилярите. Ефективно понижава инфилтрацията и оттичането на течности от възпалените участъци. Бързо прониква в кожата, като се биотрансформира в анион на салициловата киселина. Използва се при дископатии, ревматоиден артрит, радикулит, тендовагинит, разтежения, възпаления на периферните нерви и др.
Комбинацията от ментол и евгенол притежава леко охлаждащ с последващ слабо загряващ ефект и бързо болкоуспокояващо действие. Използва се за локално приложение с цел облекчаване на ставни болки и нервни възпаления от различен произход - скованост при настинка, натъртвания, травми на стави. Притежава обезболяващо и противовъзпалително действие.

Действие:Облекчава възпалението и болката в ставите ,кръст, тазобедрени стави, лакти, колена .Успокоява засегнатите места, подобрява мускулната еластичност.Подходящ при травми и схващания.

Приложение: за болки в колене, кръст, китки, лакти, рамене.

Не е препоръчително прилагането върху големи области от кожата за продължителен период от време. Изключение правят случаите по лекарска препоръка.
Спазвайте препоръките за ограничения за употреба на продуктите изписани върху опаковката.

 

 


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!


Свързани продукти