Масажен гел Вивалек

5 / 5 (1 гласа)


13.90 лв.

Обезболява, премхва напрежението и умората в мускулите и сухожилята, 75 мл.


 

Обезболяващ и възстановяващ масажен гел ВИВАЛЕК 

 Масажният гел Вивалек е ефикасен масажен продукт, който възстановява в нормално състояние мускулите и сухожилията, облекчава при болка, възпаление и спомага бързото възстановяване. Помага и за бързо преодоляване на мускулната умора, в резултат на спортно и физическо натоварване. С помощта на този специален интензивен продукт се преодоляват възпаленията на ставните връзки, сковаността и схващанията при настинка. Представлява комбинация от натурални етерични масла под формата на гел. Характеризира се с възстановяващо, обезболяващо и противовъзпалително действие, дължащо се на уникалната природна комбинация на масла от: розмарин, бергамот, бял бор, лимон, масло от лавандула и екстракт от люти чушки.

Маслото от бял бор и екстракт от люти чушки - предизвикват разширение на съдовете.
Маслото от Бергамот - засилва микроциркулацията на кръвта, повишава еластичността на кръвоносните съдове и укрепва стените им. Има лек спазмолитичен ефект и отпуска напрегнатата мускулатура.
Маслото от Розмарин заедно с маслото от Бял бор - засилва разширението на съдовете, освен това има и лек анестезиращ ефект.
Лавандуловото и Лимоново масла - подобряват, ускоряват и регулират кожната пенетрацията на останалите масла, включени в състава на Вивалек гел.
Действие: Намалява напрежението и облекчава болката в ставите и мускулите.Възстановява мускулната еластичност,спомага за преодоляване на болките при преумора и мускулно пренатоварване, освежава, хидратира и възстановява кожата.Притежава релаксиращо, обезболяващо и противовъзпалително действие.

Приложение:Ставни и мускулни травми – навяхвания, натъртвания и разтежения, разкъсвания на мускулни влакна.Болки в рамената и врата.

Препоръчва се при усилено физическо натоварване, тежка физическа работа, за активно спортуващи хора и преодоляване на симптомите при "уморени крака".

Не е препоръчително прилагането върху големи области от кожата за продължителен период от време. Изключение правят случаите по лекарска препоръка.
Спазвайте препоръките за ограничения за употреба на продуктите, изписани върху опаковката.

Продуктите на Вивалек от масажната серия са изключително ефективни като помощно средство при лечение на заболявания на ставно - мускулния апарат.


Напиши коментар


Моля въведете име

Невалидна електронна поща!


Свързани продукти